tiistai 15. toukokuuta 2012

Majoitus Eura, Kauttua

 Yrityseni vuokraa myös vanhaa mummon mökkiä Eurassa. Tai vanhaa faarintupaa paremminkin. Viime kesänä tehty sisäremontti on toteutettu vanhaan henkeen yhdistämällä kuitenkin uutta ja nykyaikaa. Mökissä on astianpesukone ja pyykinpesukone ja suihku ja sisävessa, joten palvelee hyvin tämän päivän tarpeita. Vuokramökki Eurassa sopii hyvin myös lapsiperheille, vaikka kun käydään täälläpäin sukulaisia tapaamassa. Lapset viihtyvät varmasti isolla nurmikolla, jossa näin kesäaikaan on kiva pelata sulkapalloa tai petankia tai vaikka pomppia pihan jättitrampoliinissa. Takapiha hyvin rauhallinen ja suojassa, ja siellä kelpaa vaikka ottaa aurinkoa. Tunnelman luojana iltaisin on vanha pihasauna, joka antaa todella hyvät löylyt.
 Vuokraan mökkiä yhdeksi yöksi tai myös pidemmäksikin aikaa. Työmiehille, lapsiperheille, yksin majoittuville.... siis ihan kaikille jos vaan mökissä on silloin tilaa. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, molemmat 2-4 henkilölle eli yhteensä mahtuu 4-8 henkilöä. Makuuhuoneet ovat isoja ja niissä on pieni ruokapöytä ja vuodesohva sekä tv. JOS KIINNOSTUIT MAJOITUKSESTA EURASSA, SOITA 050-4304688 tai kurkkaa www.punavilla.fi
 Keittiössä on vanhaa hirsiseinää luomassa vanhaa tunnelmaa, nykyaikaa tuo sitten normaalit keittiökoneet, mikro, sähköhella, kahvinkeitin, jääkaappi ja astianpesukone.

 Vessa ja suihkutilaa kuvina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti