tiistai 24. tammikuuta 2012

Vanhoja löytöjä

 Tämä sohva on ensimmäinen kunnostamani huonekalu. Mies toi kotiin saamansa rikkinäisen sohvan raadon. Mies korjasi pohjan, joka oli "pudonnut", appiukko taitavana puuseppänä teki puuttuvat koristelistat ja minä sitten hioin ja petsasin. Ja lopputulokseen olen ollut kovasti tyytyväinen. Kangas on siskoni minulle tuoma afrikasta ostettu hamekangas vai miksi niitä kietaisuhameita siellä sanotaan, nyt se kuitenkin pääsi sohvan päälle =)
 Autotalleista löytyy myös ihania aarteita, tämä pelastettu vaasalaisesta autotallista, ollut siellä kuulemma ainakin 40 vuotta, nyt me teimme siihen avohyllyt keskelle kun siitä puuttui jotain. Vanhat pitsilakanat lasioviin peittämään romuja.
 Vanha vihreä kaakelimuuri jokapäiväisessä käytössä lämmittää olohuonetta ja siellä silloin tällöin öisin kypsyy myös hirvenliha esim. lihasoppaa varten.
 Autotallista sisälle tuotu vanha kaappi, siellä toimi poranteräkaappina, nyt täynnä tärkeitä papereita. Myös alla oleva radio on autotalli löytö, heh, kyllä kelpaa asua vanhassa talossa jonka rakennuksista voi löytää ihania vanhoja aarteita. Monta sukupolvea asunut samassa talossa. Anoppi sanookin, että hauska nähdä meillä tavaroita esillä hänen lapsuudestaan. Niin ja oiskohan toi nalle just anopin vanha, niin mä luulen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti