tiistai 12. kesäkuuta 2012

Vanhoja laukkuja

 Ensin kun katsoo näkee laatikossa vain "romuja" mutta kun tarkemmin tutkailee löytää ihania hauskoja aarteita. Onhan vanhat matkalaukutkin löytäneet paikkansa nyky sisustuksesta miksei myös nämä ihanat salkut. Tässähän vois hyvin säilyttää tärkeitä papereita työpöydän vieressä pikku naulakossa. Tai pojan huoneessa parhaat värityskirjat ja puuvärit tai vaikka kokoelma pikkuautoja.
 Ja tämähän olis aivan oiva opiskelijan kirjojen ja miniläppärin kantoa varten. Kaikki laukut 9 e kpl ja postikulut 7 e. Jos kiinnostuit tekemään kauppoja ota yhteyttä raija@punavilla.fi
Tämä alin laukku käsilaukku tyyppinen kotimainen, nahkaa.

torstai 7. kesäkuuta 2012

Kesäkuu 2012


 Voi tätä suomen suvea, täällä puodissakin saa vetää villatakkia päälle jotta tarkenee. Onneksi kesäkukat ja mansikka-amppelit sentään kertoo meille, että nyt on kesä. Eilenhän oli vanhan kansan perunanistutuspäivä, mutta meillä tuli niin paljon vettä alas taivaalta ettei viitsinyt sinne kuraan lähteä, eli taidetaan laittaa tänään vanha valmetti käyntiin ja lapset perunakoneen päälle. Isä ajaa traktoria ja lapset istuttaa perunat ja äiti huutaa tahtia vierestä. =)
Alla olevissa kuvissa puodin "kukka ruukkuja". Kullan värinen ruukku 17 e (on myös yläkuvassa samanlainen) On se hauska katsoa miten erilaisia ihmisiä me olemme, toinen hakee kotiinsa kaunista, hillittyä ja toinen taas rosoisuutta ja ruostetta. Emalikipot ja kupit ovat olleet suosittuja juttuja, niitä on ostettu niin keittiöhyllylle kuin terassille kukkien suojaruukuiksi ja mitä enemmän on ruostetta sen ihanampi se on sanoi eräs asiakas.