perjantai 20. huhtikuuta 2012

Haaveilen kevään kukkasista ja pihan "sisustamisesta"

Ja taas lueskelin sitä Romuromanttista-sisustuskirjaa, josta jo aiemmin olen kertonut.
Ja siitä kirjasta saa ihania ideoita, terassin, parvekkeen ja pihan sisustamiseen, kunhan se aurinko nyt muistais meitä suomalaisia helliä tänä keväänä. Tässä oikealla hauskoja ideoita siitä kirjasta ja tässä vasemmalla näette Punavilla sisustuspuodin sisustusideoita. Mulla kukkii jo orvokit kotipihalla ja täällä puodissa, ja onhan niitä orvokeita myyntiinkin asti 0.60 e kpl ja orvokkiamppelit 6 e kpl.   Eli nyt kaikki vanhat emalipannut täyteen kukkia ja tuossa kirjan kuvassa on hauskasti käytetty vanhat kattilatkin sisällä kukkien suojaruukkuina. Täältä putiikista löytyy myös ideoita, vanhoja emalikattiloita 9 - 14 e kpl, iso ruosteinen maitotonkka 15 e, hauska tuohikuppi 4 e, emali potta 15 e ja ib laursenin iso peltinen kastelukannu  29 e ja pieni peltikannu vaikka maljakoksi 9,20 e.
Tässä oikealla kuvia romuromanttisesta kirjasta.

Vanhat emalipannut koristeeksi tai kukkaruukuiksi 14 e kpl, kätevää kaataa liika vesi pois MYYTY
Kaunis uusi ruukku 17 e









tiistai 17. huhtikuuta 2012

Verkkokaupassa postikulut 0 euroa yli 30 e tilauksiin!!!

 Pienet savikulhot 1,50 e kpl

TEE TILAUS PUNAVILLAN VERKKOKAUPASSA WWW.PUNAVILLA.FI (linkki sivun laidassa) TARJOUS HUHTIKUUSSA!!! yli 30 e tilauksissa POSTIKULUT 0 euroa. Käy katsomassa ihanuuksia, kelloja, hyllyjä, tauluja, emalia, ym maalaisromantiikkaa, uutta ja vanhaa. Klikkaa vain nouto kun tilauksesi ylittää 30 e!!! Voimassa huhtikuun loppuun!!
 Vanhat kakkuvuuat 6 e kpl    MYYTY

 Alpakkatarjotin 9 e
 Lasilautanen 3,90 e
 Salaattiottimet 4 e MYYTY
 Kauniit patinoituneet ottimet 7 e
 Emalipannuja 14 e kpl koristeeksi MYYTY

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Nettipuotiin ostoksille

Sain taas pestyä ja puunattua ja kuvattua vanhoja aarteita. Ja ladattua niitä punavillan verkkokauppaan. Eli osoitteessa www.punavilla.fi    Käykäähän kurkkaamassa, aarteita alkaen 1,50 e ja lisää tulossa kunhan ehtii kuvailla =) Emalia, peltiä, puuta ja kaikkea muuta.                                  Puulaatikko MYYTY

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Putiikin uusia ja vanhoja aarteita

 Vanha emalikannu 15 e MYYTY vähän löytyy ruostepilkkua, mutta aivan ihana sisustusjuttuja nää emalit on, olen tainnut hurahtaa niihin.
 Ja näissä peltitarjottimissa kukkii niin ruusut kuin ruoste. 2 e kpl romuromantiikkaa
 Ja ihastuttava metallinen kynttilänjalka pari 7 e               MYYTY
Vanha alpakkatarjotin 9e koko 42x28 cm
Ja tervetuloa tutustumaan facebook-sivuihin sieltä löytyy lisää punavillan aarteita. Lähetän postinkautta 7 e/lähetys (ei huonekalut)

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Persoonallinen sisustus

 Olen monesti miettinyt ja kadehtinut toisten upeita koteja ja taitavaa sisustussilmää. Mutta aina tullut siihen tulokseen, että eniten mua sävähdyttää vanha tavara ja tarina ja se persoonallisuus, että tämä koti on just tän ihmisen näköinen ja se uskaltaa ja haluaa tehdä kodistaan just sellasen. Ihanat ikea jutut joukossa mut ehdottomasti parhaita on kierrätysideat ja kirpparilöydöt. Kuka kerää kotiin kukka-aiheita, kuka sydänteemaa ja toisella taas tuikkii tähdet ja enkelit joka huoneessa. Ja se onnen tunne kun kirppiksellä teet löydön itsellesi tai vaikka ystävälle lahjaksi. Et siitä tavarasta tulee just se ihminen mieleen.
 Tässä sisustuspuodin eläinaiheita. Uskoisin et jonkun kodissa ammuu lehmät (talouspaperiteline 7e), jonkun kodissa liihottaa perhosia (valurauta pannunalusta 11,90 e), lintuja myös korutelineessä 15,70 e ja welcome kyltissä 12,30 e. maileg-puput myös yksi muoti eläinaihe sisustuksessa Frederik-pupu L 64 e ja lopuksi kaakattavat kanaset taulut 9,90 kpl ja kanatyyny 15 e
                                                            Korutelineet MYYTY

                                             Kana MYYTY, kukko vielä jäljellä

Kaakattavat kevätterveiset sisustuskaupasta eurasta

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Sisustusblogini arvonta suoritettu!

Tämä ihana peltikyltti lähtee "Almalle", ihana blogi hänellä, kurkatkaa Vaahteramäen eloa!